AKTUELNO

Nije mogla da slaže.

Jovana Tomić Matora gostovala je u najgledanijoj emisiji radija ,,Amnezija" kod Bore Santane i Baneta Čolaka, a voditelji su iskoristili priliku da je upitaju šta zapravo misli o pojedinim ukućanima budući da je prepoznatljiva po svojoj surovoj iskrenosti.

Iako je u dobrim odnosima sa Ljubom Pantović, Matora nije mogla da izbaci iz glave situaciju kada se njena ćerka Aleksandra Subotić šminkala sama i pripremala za slikanje, dok je ona pomagala Mini Vrbaški na samo nekoliko metara od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to odvratno, ja ne mogu da gledam Ljubu koja sedi pored mene, a znam šta se dešava. Ne mogu da razumem odnos, niti želim, ali Sanja i ja imamo super odnos sa njom. Za mene je to bolesno - rekla je Matora.

Bora i Bane zahtevali su od Jovane da bude iskrena i prizna ko bi po njenom mišljenju trebalo da uđe u najuži krug u finalu, što je ona bez dlake na jeziku i otkrila.

Miki, Mića, Luna, priča se vrtela oko Miljane. Ne bih volela da pobede ljudi koji su bili u spoljnom svetu i vratili se ovde - priznala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelji su za nju pripremili i igricu ,,Ili ili", a samo jedan odgovor će izazvati bes kod Đoganijeve.

Sloba ili Aleksandra? - Sloba.
Miljković ili Tomović? - Tomović.
Kija ili Stanija? - Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija ili Aleksandra? - ne mogu da odgovorim.
Luna ili Kija? - Kija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

'